Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا پس از دو سال از فراخوان لوکزامبورگ برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین در بروکسل آغاز شد. به‌گزارش «دیلی صباح»، دستور جلسه این مجمع که از دو روز پیش تشکیل شده است بررسی نامه «ژان آسلبورن»، وزیر خارجه لوکزامبورگ بود تا با تصمیم‌گیری قاطع کشورهای اتحادیه اروپا بحران فلسطین و اسرائیل پس از چند دهه کشمکش و جنگ و کشتار به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سران اروپایی پیش از این در سال 2014 نیز تحرکاتی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین داشتند اما آن زمان با عقب نشینی امریکا از مذاکرات صلح و فشار اصرار برای شهرک‌سازی در اراضی اشغالی و آغاز سرکوب فلسطینی‌ها ناتمام ماند. این در حالی است که بیش از 135 کشور در سراسر جهان و شرق اروپا مرزهای فلسطین را تاکنون به رسمیت شناخته‌اند و تنها «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و حامیانش با این ادعا که کرانه باختری از اراضی اسرائیل است، اعلام کرده تحت هیچ شرایطی حاضر به عقب نشینی از مواضع خود نیست.
بواقع حضور اشغالگران در کرانه باختری و نوار غزه در کنار حمایت امریکا از رژیم صهیونیستی در تعیین بیت‌المقدس به‌عنوان پایتخت، روند صلح در این منطقه را با شرایط سختی روبه‌رو کرده است.
اما تداوم این روند تنش‌ها بین فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها و جنگ را پایان‌ناپذیر نشان می‌دهد. در این شرایط تصمیم کشورهای اروپایی می‌تواند همچون آغازی برای برقراری صلح باشد. به عبارت دیگر تلاش اروپایی برای گرفتن حقوق مردم فلسطین امنیت و ثبات را در چارچوب قوانین بین‌المللی به منطقه خواهد آورد. به‌گزارش ایسنا به‌نقل از «روسیا الیوم»، عبدالرحیم الفرا، سفیر فلسطین در اتحادیه اروپا گفت: «در این نشست پرونده‌های مربوط به شهرک‌سازی اسرائیل و ادعای رژیم صهیونیستی در قبال اراضی اشغالی و اعمال فشار سران این رژیم برای برگزاری انتخابات در قدس اشغالی بررسی می‌شود.»
صائب عریقات، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف) نیز این نشست را فرصت ایجاد صلح در راستای حل و فصل منازعه میان اسرائیل و فلسطین عنوان کرد.
اعطای حق تعیین سرنوشت به فلسطین
در صورتی که نشست اروپا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین به نتیجه برسد، تلاش‌های دولت ترامپ برای مداخله در امور فلسطین و رژیم صهیونیستی نیز محدود خواهد شد. این در حالی است که بسیاری از کشورها معتقدند تداوم قدرت گرفتن اسرائیل قوانین حقوق بشر را زیر سؤال خواهد برد.
اروپایی‌ها بدرستی می‌دانند در صورت به‌رسمیت شناخته شدن فلسطین، سیاست اشغالگری اسرائیل به مخاطره افتاده و این شرایط برای مردم فلسطین حق تعیین سرنوشت را به ارمغان می‌آورد. همچنین این نشست اروپایی می‌تواند سرآغاز صلحی باشد که با نظارت سازمان ملل و تحت لوای قوانین بین‌المللی امنیت و ثباط را در منطقه خاورمیانه به ارمغان بیاورد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ آغاز عملیات رژیم صهیونیستی در رفح
  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • سامانه ایران دیتا و اطلس فرهنگی کشور رونمایی شد
  • صفحه نخست روزنامه ها‌ی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت
  • عکس/ تیتر روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت
  • عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند