Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در مراسم جشن رویداد تبریز ۲۰۱۸، با بیان اینکه با توافق برجام تهمت ها و پرونده سازی ها علیه ملت ایران را زدودیم، به برخی زمزمه های مقامهای آمریکایی درباره برجام اشاره و تصریح کرد: اگر برجام بد و خطرناک بود، چرا امضا کردید؛ شما یک تاجرید و از حقوق نمی دانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از تصمیم در مورد آینده برجام، بگویید آیا به عهدتان پایبند بودید؟
 
دکتر  روحانی با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال 2018 از سوی سازمان همکاری اسلامی، ضمن تبریک این رویداد تاریخی به ملت ایران و مردم غیور آذربایجان،‌اظهار امیدواری کرد در این ماه پربرکت شعبان برای همه مسلمانان سیر در آفاق و سرزمین، سیر در انفوس هم باشد.
 
رئیس جمهور افزود: از خدا می‌خواهیم که ماه رجب و شعبان را برای ما مبارک قرار داده و این ایام وسیله‌ای برای استقبال درست و آماده شدن در ضیافت الهی و ماه رمضان باشد.
 
دکتر روحانی با اشاره به تأکیدات دین مبین اسلام مبنی بر حفظ زبان و نگاه، گفت: اگر گویش، زبان و سخن و نگاه ما به جامعه انسان‌ها و بشریت دقیق و صحیح باشد، آنگاه دنیا تغییر خواهد کرد.
 
رئیس جمهور با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلاتی که امروز با آن مواجه هستیم بخاطر نگاه ناصحیح و غیردقیق به جهان و انسان‌ها و تعبیرات و مواضع ناصحیح نسبت به ملت‌هاست، گفت: امروز به وضوح با نگاه به منطقه خاورمیانه و غرب آسیا که حساس‌ترین نقطه دنیا و جهان اسلام است، مشکلات را در یمن مجروح، عراق دچار آلام، سوریه ویران و در مشکلات افغانستان و شمال آفریقا و ظلم صهیونیست‌ها نسبت به مردم فلسطین، مشاهده می‌کنید.
 
دکتر روحانی با بیان اینکه عده‌ای تصور می‌کنند که این سرزمین باید طبق اراده آنها حرکت کند، افزود: تصور می‌کنند که کاخ سفید باید برای خاورمیانه تصمیم بگیرد و برای همیشه یک رژیم غاصب و ظالم در سرنوشت مردم برخی کشورها مسلط باشد و آنها ذخایر دنیای عرب را به غارت ببرند.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه آنها چشم طمع به طلای سیاه نهفته در این منطقه و حساب‌های میلیاردی برخی کشورهای عرب در منطقه دارند، خطاب به آنها گفت: طمع حساب‌های پرپول و طلای سیاه، عقل را از شما ربوده و هر روز سخنی می‌گویید که با شأن منطقه، ملت‌ها و قرن جدید سازگار نیست و به صراحت اعلام می‌کنید که ما با پول دیگران در منطقه می‌مانیم. پس شما جیره‌خوار دیگران هستید و ارتش و نیروی مسلح شما به دنبال منبعی است که آن را بدزدد و از آن ارتزاق کند.
 
دکتر روحانی با تأکید بر اینکه ملت‌های منطقه از جمله در عراق، منطقه را حفظ کرده‌اند، اظهار داشت: ما آماده‌ایم تا حافظ عراق در منطقه باشیم. ما آماده‌ایم حافظ عربستان باشیم و ما حاضریم کمک‌ حال مردم منطقه باشیم.
 
رئیس جمهور تصریح کرد: اگر نیروهای بیگانه برای همیشه از منطقه بروند، منطقه روی امنیت را خواهد دید.
 
دکتر روحانی با بیان اینکه حضور بیگانگان در افغانستان و عراق و پرورش تروریست‌ها در منطقه و در اختیار قرار دادن هواپیما و سلاح به عربستان برای بمباران مردم یمن ناشی از نگاه غلط و سخنان نادرست آنهاست، گفت: شما هر روز سخنانی می‌گویید که موجب گسترش ناامنی می‌شود و رئیس جمهور آمریکا می‌گوید با فلان رهبر کشور اروپایی می‌خواهیم برای یک قرارداد 7 جانبه تصمیم بگیریم. در حالی که حقی برای این تصمیم‌گیری ندارید.
 
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران حسن نیت خود را به عالم نشان داده و ثابت کرده تمامی ایرا‌ن‌هراسی‌هایی که انجام شده غلط بوده و ایران هرگز به دنبال سلاح کشتار جمعی نیست، گفت: ما ثابت کردیم که پرونده‌سازی‌ها علیه ایران در قالب PMD ناصحیح بود و برخلاف عدل و قانون تحت فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد قرار گرفته بودیم.
 
دکتر روحانی خاطر نشان کرد: ما با این توافق ، تهمت‌ها را زدودیم و به دنیا ثابت کردیم که آمریکا و رژیم صهیونیستی در طول دهه‌ها و سال‌ها نسبت به ایران دروغ می‌گفتند و راستگویی ملت ایران را به واسطه برجام ثابت کردیم.
 
رئیس جمهور تأکید کرد: آن کسانی که سخن از تصمیم‌گیری درباره آینده برجام می‌زنند باید ابتدا نشان دهند که در دو سال گذشته برای اجرای این توافق و عمل به تعهدشان چه کرده‌اند و آیا اخلاق را مراعات کرده و به عهد خود پایبند بوده‌اند.
 
دکتر روحانی با اشاره به دردسر آفرینی‌های روزانه اُفِک و تهدید بانک‌های بین‌المللی برای همکاری با ایران، افزود: هر روز با بیان و کلام نادرست نسبت به رفت و آمد ملت ایران و دیگر مردم مسلمان، سخن گفته و مانع‌تراشی می‌کنند که همه این اقدامات برخلاف برجام است.
 
رئیس جمهور افزود: باید اول آنچه که تعهد کرده و امضاء کرده‌اید را به ملت ایران ثابت کنید.
 
دکتر روحانی با اشاره به اینکه رئیس جمهور آمریکا برجام را قراردادی بسیار بد و خطرناک عنوان کرده، افزود: مگر گذشتگان و مسئولان قبلی دولت آمریکا نمی‌فهمیدند و ندانستند که این قرارداد خوب است یا بد؟ و امروز کسی که هیچ سررشته‌ای در سیاست و معاهدات بین‌المللی نداشته و یک کاسب، تاجر و برج‌ساز است، چطور می‌خواهد راجع به مسایل بین‌المللی نظر دهد.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه دشمنان همواره به دنبال تهدید ملت ایران و ملت‌های منطقه بوده‌اند، گفت: مشکل اساسی در دنیای امروز مواجه شدن با سیاستمدارانی است که ابعاد سخنان و تصمیمات خود را به خوبی درک نمی‌کنند؟
 
دکتر روحانی با بیان اینکه همواره در ابتدای دولت تدبیر و امید به جهان اعلام کردیم که جمهوری اسلامی ایران به دنبال تعامل سازنده با جهان است و رهبری معظم انقلاب هم فرمودند که ما به دنبال تعامل گسترده با جهان هستیم، گفت: تعامل گسترده و سازنده ما با جهان تنها بخاطر توافق هسته‌ای نبود، بلکه به معنای آن بود که باید به دنبال منافع مشترک در همکاری با کشورهای جهان باشیم.
 
رئیس جمهور افزود: ما همواره به دنبال برد – برد در تعاملات  و همکاری‌ها بوده‌ایم چرا که معتقدیم اگر کسی در تعاملات به دنبال نفع کامل و ضرر دیگران باشد، تعاملش پایدار نخواهد بود.
 
دکتر روحانی توسعه گردشگری و توریسم را یکی از راه‌های تعامل سازنده با جهان دانست و اظهار داشت: گردشگری موجب فهم درست ملت‌ها از جهان و تاریخ گذشته خواهد بود و در حقیقت ارتباط انسان را با گذشته تاریخ فراهم کرده و موجب شناخت وضعیت امروز و آینده جهان است.
 
رئیس جمهور ایجاد روحیه شاد و برطرف شدن غم‌ها، و توسعه اشتغال و رونق اقتصادی را از آثار گسترش گردشگری عنوان کرد و گفت: براساس گزارش‌ها در سال 2017 یک میلیارد و 300 میلیون نفر از مردم جهان گردشگری را انتخاب کرده‌اند.
 
دکتر روحانی با بیان اینکه گسترش گردشگری موجب رونق اقتصادی خواهد شد، گفت: روابط ما با همسایگان و دیگر کشورهای جهان زندگی مردم را تغییر داده و موجب رونق خواهد بود و باید کاری کنیم که جاذبه گردشگری در نقاط مختلف کشور برای مردم دائمی شود.
 
 رئیس جمهور ادامه داد: به دنبال آن هستیم تا مراکز گردشگری در ایران از جمله در تبریز اینطور باشد که برای گردشگران جاذبه دائمی ایجاد کند تا مداوم برای گردشگری به ایران سفر کنند.
 
دکتر روحانی با بیان اینکه انسان در سفر آداب، رسوم و علوم جدید می‌آموزد، گفت: حفظ ابنیه تاریخی و سنتی بسیار صحیح است، اما آنچه که در جذب گردشگر مهم است، اخلاق زیبا و فرهنگ مردمان یک منطقه است.
 
رئیس جمهور با اشاره به کلام، لهجه و شیرین‌سخنی مردم تبریز، اخلاق‌مداری آنها و حضور بزرگان و مشاهیر بزرگ در این سرزمین، خاطر نشان کرد: آذربایجان سرزمین شهریار پرور است و نمی‌توانیم بگوییم که فقط یک شهریار از این دیار برخاسته بلکه این سرزمین شهریارهای دیگر را به بشریت تحویل خواهد داد.
 
دکتر روحانی با اشاره به اشعار زیبای شهریار و شعرماندگار علی ای همای رحمت، گفت: شهریار همیشه زنده است و در هیچ کجای عالم شعری به این استحکام و زیبایی، یافت نمی‌شود.
 
رئیس جمهور افزود: هرکس کلام، سخن، ذهن و فکرش را برای رضای خدا وقف کند، جاودانه و پایدار در تاریخ خواهد بود که ما نظایر آن را در تاریخ ایران همچون حافظ سعدی، مولانا، علامه طباطبایی، علامه امینی، شهید قاضی طباطبایی، شهید مدنی و باکری‌ها و باقری‌ها و شفیع‌زاده‌ها، فراوان داریم.
 
دکتر روحانی با بیان اینکه جاذبه گردشگری تبریز قبل از شهر و آثار باستانی آن، اخلاق زیبا و شیرین‌سخنی مردم این دیار است، گفت: نوع برخورد و نگاه انسانی و شرافت اخلاقی در مواجهه با مردم جاودانه و باقی می‌ماند و همه شهرها و استان‌های ایران از این خصلت برخوردار هستند و همه کوچه‌های تبریز مملو از شرف و انسانیت است.
 
رئیس جمهور با اشاره به اینکه تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام نه تنها برای ایران بلکه برای همیشه تاریخ جاذبه داشته و خواهد داشت، گفت: این منطقه همواره دروازه اتصال ایران با غرب و جهان بوده و مسیر اصلی جاده ابریشم و منطقه‌ای است که شرق را به غرب وصل کرده و این حلقه وصل همواره جاودانه باقی خواهد ماند.
 
دکتر روحانی تبریز را مرکز تجارت در این منطقه دانست و گفت: در تبریز صنعتگران و تجار ماهری حضور دارند و هرکس به این شهر سفر کند، می‌تواند بیاموزد و یاد بگیرد.
 
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه اگر می‌خواهیم تبریز به عنوان قطب گردشگری منطقه و جهان باشد، باید نسبت به حفظ نظافت و رعایت مقررات در آن حساس تر باشیم ، افزود: اینکه تبریز همیشه شهری تمیز بوده و متکدی و متجاهر به اعتیاد در آن وجود ندارد، از جاذبه‌های این شهر است که باید حفظ شود.
 
دکتر روحانی گفت: افرادی که در این شهر به گردشگران در مراحل مختلف خدمات ارایه می‌کنند، از جمله رانندگان تاکسی و اتوبوس و هتلداران و مغازه‌داران را آبروی شهر دانست و گفت: یک گردشگر زمانی که وارد تبریز می‌شود، با این افراد مواجه می‌گردد و زمانی که به وطن خود بازمی‌گردد نحوه برخوردها در خاطرش باقی خواهد ماند.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه رفتار، اخلاق و برخورد ما با دیگران تمدن ایران را به دنیا معرفی می‌کند، گفت: انقلاب اسلامی تنها با نامگذاری یک خیابان نمایش داده نمی‌شود، بلکه انقلاب اسلامی در کلام و رفتار ماست و به معنای آن است که در همه امور رعایت انصاف را داشته باشیم و اگر روی جنسی نوشتیم خالص، حقیقتاً خالص باشد.
 
دکتر روحانی آثار هنری و صنایع دستی مانند فرش و تابلو را معرفی کننده فرهنگ ایران به جهان دانست و گفت: هر چه این محصولات باکیفیت‌تر و بهتر باشند، مورد اقبال گردشگران قرار گرفته و آنها با خرید این صنایع هنری و دستی در حقیقت فرهنگ ایران را به خانه‌های خود در اروپا و دیگر نقاط جهان می‌برند و آن زمان دیگر ترامپ علیه ایران هرچه می خواهد فریاد بزند، تأثیر نخواهد داشت.
 
رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز ایران جاذبه گردشگری سلامت است، گفت: این افتخاری بزرگ برای دستان متخصص، عالم و اندیشمند جراحان کشور است و به گونه‌ای است که در طول سال بسیاری افراد از نقاط مختلف جهان برای انجام عمل‌های جراحی به ایران سفر می‌کنند.
 
دکتر روحانی با بیان اینکه تبریز می‌تواند جاذبه و مرکز علم و سلامت باشد، گفت: مردم و مسئولان آذربایجان شرقی باید در راستای اینکه تبریز به عنوان جاذبه دائمی معرفی شود، تلاش کنند و به گونه‌ای اقدام کنند که تبریز نه تنها مرکز گردشگری برای سال 2018، بلکه برای همه دهه‌ها باشد.
 
رئیس جمهور غذاهای اصیل تبریزی مانند «کوفته» را دارای جاذبه برشمرد و با بیان اینکه امروز یکی از جاذبه‌های گردشگری در جهان نوع غذا و رستوران است، گفت: تبریز می‌تواند با رستوران‌های سنتی خوب خود و ارایه غذای با کیفیت ، جاذبه مناسبی در گردشگری ایجاد کند.
 
دکتر روحانی با اشاره به افتتاح هتل مایا و تبدیل کاروانسرای قدیمی به هتل، آن را اقدامی خوب و در راستای احیاء آثار تاریخی دانست و گفت: تنها نباید به دنبال جذب گردشگر خارجی باشیم، بلکه مردم ایران و کشورهای مسلمان و همسایه هم ظرفیت خوبی برای توسعه گردشگری در کشور هستند.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه باید تلاش کنیم در گردشگری، روابط دوستانه و صمیمانه با دیگران ایجاد کنیم، گفت: باید کاری کنیم که سراسر ایران و اخلاق، علم، آداب و سنن و شادی‌ها، هنرها و لباس محلی سنتی ایران، جاذبه‌ای برای گردشگران باشد.
 
دکتر روحانی اظهار امیدواری کرد: مردم آذربایجان و تبریز ،نامدارتر و شکوهمندتر در تاریخ همواره موفق باشند.
 
در این مراسم تمبر یادبود تبریز 2018 توسط رئیس جمهور ابطال شد.
 
پیش از سخنان رئیس جمهور نیز علی اصغر مونسان، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گزارشی از روند انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام و برنامه‌هایی که برای توسعه گردشگری در این منطقه در دستور کار قرار دارد، ارایه کرد.
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۷۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام بارز «بارزانی» از ایران برای جهان

سفر بارزانی به ایران برای تحکیم روابط و تاکید بر ایفای نقش اقلیم کردستان به عنوان بخشی از کل حاکمیت عراق برای اثرگذاری در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی حائز اهمیت است.

به گزارش ایسنا، به نقل از جهان نیوز، سفر «نچیروان بارزانی» ‌به ایران و دیدار وی با مقامات کشورمان حاوی پیام‌های مختلفی است. این دومین سفر بارزانی به ایران پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم و به عنوان رئیس اقلیم کردستان عراق است.

بارزانی پیشتر در مراسم تحلیف آیت‌الله رئیسی به ایران آمده بود و حالا ضمن دیدار با رهبر معظم انقلاب با رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی ملاقات و گفت‌وگو کرد.
وی در صفحه ایکس خود درباره دیدار با رهبر معظم انقلاب نوشت:‌ « بە دیدار رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای در تهران شرفیاب شدم.در این نشست بر آمادگی و تمایل عراق و اقلیم کردستان جهت پیشبرد روابط همە جانبە با جمهوری اسلامی ایران تأکید نمودیم.»

حضور رئیس اقلیم کردستان عراق پس از تحولات منطقه از جمله حمله تلافی‌جویانه و بازدارنده موشکی پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی برای ناظران و افکارعمومی معنادارتر تلقی می‌شود.

سفر بارزانی به ایران و رایزنی‌های وی، این پیام را برای اسرائیل و گروه‌های تجزیه‌طلب کُرد و سایر بازیگران ارسال می‌کند که اقلیم کردستان به هیچ وجه پشتیبان و مخفیگاه مناسبی برای آنان نیست

برخی از بازیگران منطقه‌ای از جمله رژیم صهیونیستی سعی داشتند تحرکاتی در اقلیم کردستان عراق به عنوان حیاط خلوت ایران انجام دهند و خود را در این منطقه نزدیک ایران تثبیت و اقلیم را به پایگاهی ناامن کننده برای کشورمان تبدیل کنند.

سفر بارزانی به ایران و رایزنی‌های وی، این پیام را برای اسرائیل و گروه‌های تجزیه‌طلب کُرد و سایر بازیگران ارسال می‌کند که اقلیم کردستان به هیچ وجه پشتیبان و مخفیگاه مناسبی برای آنان نیست.

درواقع بارزانی تاکید می‌کند که اقلیم کردستان عراق یک منطقه جداشده از این کشور نیست و در طرح امنیتی یک پارچه عراق در همکاری با جمهوری اسلامی ایران شرکت خواهد کرد و تصریح کرد که به ابزاری برای اهداف دشمنان بدل نمی‌شود.

از همین روست که رئیس اقلیم کردستان در دیدار با آیت الله سید ابراهیم رئیسی،‌ رئیس جمهور کشورمان بیان می‌کند: «هیچ عقل سلیمی اجازه نمی‌دهد ما روابط با رژیمی را که امروز در بدترین موقعیت خود قرار دارد، بر روابط با کشور قدرتمند و دوست ترجیح دهیم.»
وی همچنین بر پایبندی بر اجرای کامل توافق امنیتی ایران و عراق تاکید کرد.

بارزانی همچنین از ایران به عنوان دوست روزهای سخت یاد می‌کند و با یادآوری و قدردانی از دستاوردهای سردار شهید سلیمانی در مقابله با تروریست داعش و ایجاد امنیت در منطقه بیان کرد: «اشتراکات دینی، تاریخی و فرهنگی، در طول سالیان متمادی همسایگی، پیوندهایی عمیق را میان دو طرف ایجاد کرده است و جمهوری اسلامی ایران به عنوان دوست روزهای سخت و کشوری است که همواره در هنگام بروز مشکلات کنار عراق و اقلیم کردستان بوده است.»

این سفر خیلی زود بازتاب بین المللی یافت و «متیو میلر»، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در پاسخ به این که چه نظری درباره سفر نیچروان بارزانی، رییس اقلیم کردستان به ایران دارد، گفت: «نمی‌خواهم درباره این گفت‌وگوی به خصوص اظهار نظر کنم اما ما مسلما، همیشه تشویق به انجام شدن گفت‌وگوهایی کرده‌ایم که به تنش‌زدایی و ثبات بیشتر در منطقه، از جمله در قبال ایران می‌انجامد.»

با توجه به سخنان رئیس اقلیم کردستان عراق به چند موضوع مهم و محوری در این سفر می‌توان اشاره کرد.

ضعف رژیم صهیونیستی به ویژه بعد از عملیات وعده صادق برای همه بازیگران کوچک و بزرگ منطقه‌ای مشخص است و اقلیم کردستان نیز روی یک اسب بازنده که می‌تواند روابط خود را با کشوری قدرتمند و دارای اشتراکات مهم فرهنگی و اجتماعی و ... از جمله ایران خدشه‌دار کند، شرط نمی‌بندد و اقلیم کردستان از این ظرفیت برای تحکیم روابط فی مابین استفاده می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران که مقتدرانه در خاورمیانه حضور فعال دارد نه تنها امروز بلکه در طول تاریخ روابط خود با کشورهای مختلف را تحت عنوان یک شریک امن و دوست روزهای سخت تداوم بخشیده و عقلانیت سیاسی بر روابط حسنه با ایران تاکید می‌کند که سفر بارزانی به کشورمان نیز در همین راستا انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تبریز ظرفیت فرهنگی بی‌نظیری برای جذب سرمایه‌گذار دارد
  • تاکید پوتین بر لزوم تعمیق همکاری‌ها در منطقه اوراسیا
  • کردستان شایسته توسعه است/اجرای ۴۸ پروژه پیشران در کشور
  • توصیه رئیس پلیس پایتخت به ماموران در طرح نور
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش | یخچال کله قندی ۲۷۰ساله در حوالی پایتخت
  • پیام بارز «بارزانی» از ایران برای جهان
  • ویترین تسنیم شماره ۶۶۱/تهران؛ پایتخت امنیت
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه